tag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post2557965026847388077..comments2024-02-09T16:07:42.328+01:00Comments on Smakiem Pisany: apetyczny, aromatyczny, kulinarny blog: Wegański smalec z fasoliSmakiem Pisanyhttp://www.blogger.com/profile/12318859660761431207noreply@blogger.comBlogger34125tag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-50542796301109859472018-05-21T00:31:01.293+02:002018-05-21T00:31:01.293+02:00Czy z czerwonej fasoli wychodzi podobnie? Czerwona...Czy z czerwonej fasoli wychodzi podobnie? Czerwona jest mniej kaloryczna :)<br />żywakulturawłosahttps://www.blogger.com/profile/02329636590209480080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-34726420232977278542017-11-22T12:58:42.099+01:002017-11-22T12:58:42.099+01:00Myślę, że jak najbardziej można dodać czosnek :) Myślę, że jak najbardziej można dodać czosnek :) Martyna - autorka blogahttp://www.smakiempisany.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-10793253581018019042017-11-21T21:13:38.512+01:002017-11-21T21:13:38.512+01:00Można by dodać z jeden ząbek czosnku? Podkręciło b...Można by dodać z jeden ząbek czosnku? Podkręciło by jeszcze smak. Może najpierw zrobię bez...megii013https://www.blogger.com/profile/13853550955667917324noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-46929953331771936662017-10-16T16:35:17.129+02:002017-10-16T16:35:17.129+02:00Można pominąć i zwiększyć w zamian ilość ziela ang...Można pominąć i zwiększyć w zamian ilość ziela angielskiego. Martyna - autorka blogahttp://www.smakiempisany.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-61267575370791061022017-10-14T15:38:44.908+02:002017-10-14T15:38:44.908+02:00Czy jalowiec jest niezbedny?
Czy jalowiec jest niezbedny? <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00207534803937457506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-91512441918424329162017-03-10T12:16:53.634+01:002017-03-10T12:16:53.634+01:00A jak z kalorycznoscią i innymi wartościami? A jak z kalorycznoscią i innymi wartościami? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03519039146667191578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-5731018122003392482017-02-24T12:47:21.609+01:002017-02-24T12:47:21.609+01:00pomysł ekstra :Dpomysł ekstra :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-47041325126760438372016-11-28T16:56:18.038+01:002016-11-28T16:56:18.038+01:00Właśnie stygnie, ale już jest pyszny 😋 może odrob...Właśnie stygnie, ale już jest pyszny 😋 może odrobinę za słodki. Zrobiłam go przy okazji gotowania fasolki po bretońsku (wege rzecz jasa)rooshhttps://www.blogger.com/profile/17724774192567838705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-17786884008058964782016-11-01T09:31:06.472+01:002016-11-01T09:31:06.472+01:00:)) super !:)) super !Martyna - autorka blogahttp://www.smakiempisany.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-36830223952555373332016-11-01T09:30:10.790+01:002016-11-01T09:30:10.790+01:00Bardzo się cieszę, że smakowal :)
Pozdrawiam Serd...Bardzo się cieszę, że smakowal :) <br />Pozdrawiam Serdecznie Martyna - Autorka blogahttp://www.smakiempisany.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-36551357497196789422016-10-31T13:30:15.903+01:002016-10-31T13:30:15.903+01:00Właśnie zrobiłam, jest jeszcze ciepły, ale już wie...Właśnie zrobiłam, jest jeszcze ciepły, ale już wiem, że jest pyszny. Dzięki za przepis. Już od dłuższego czasu "czaiłam" się na smalec fasoli i dziś padło na Twój przepis. Chyba dobrze, że od niego zaczęłam. To będzie hit mojej kuchni na najbliższy czas, bo trochę już mi się "przejadł" humus.Olahttp://www.4lady.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-37071986047794957942016-10-26T21:40:51.114+02:002016-10-26T21:40:51.114+02:00zapomniałam dodać cukru ale i tak wyszedł zajebist...zapomniałam dodać cukru ale i tak wyszedł zajebisty :) :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-43215599101087381892016-09-21T19:32:52.347+02:002016-09-21T19:32:52.347+02:00próbowałam, i jest o niebo lepszy niż ten ze słoni...próbowałam, i jest o niebo lepszy niż ten ze słoninki!!! Róbcie i jedzcie na prawdę warto :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-5211777165980255852016-08-23T22:50:27.274+02:002016-08-23T22:50:27.274+02:00Jeszcze nie robiłam ale muszę spróbować.Ogólnie ba...Jeszcze nie robiłam ale muszę spróbować.Ogólnie bardzo lubię smalec ze skwareczkami.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-68259033815919771472016-03-12T19:14:02.599+01:002016-03-12T19:14:02.599+01:00Gratuluję zatem pierwszych sukcesów w kuchni i bar...Gratuluję zatem pierwszych sukcesów w kuchni i bardzo się cieszę, że smalczyk smakuje. <br />Pozdrawiam Serdecznie!Martyna - autorka blogahttp://www.smakiempisany.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-58718887847861116542016-03-10T04:16:40.239+01:002016-03-10T04:16:40.239+01:00Jestem laikiem kuchennym ale mi wyszło i nawet sma...Jestem laikiem kuchennym ale mi wyszło i nawet smakowało nawet znajomym,polecam wszystkim łasuchom smalca i smacznego!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05740796914478286718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-52016292672582559682016-03-10T04:13:31.601+01:002016-03-10T04:13:31.601+01:00Polecam sam robilem a nie jestem mistrzem kuchni i...Polecam sam robilem a nie jestem mistrzem kuchni i wyszło smacznie!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05740796914478286718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-79509289640158515672016-03-04T23:32:25.873+01:002016-03-04T23:32:25.873+01:00Bardzo się cieszę, że smalczyk smakuje :). Dziękuj...Bardzo się cieszę, że smalczyk smakuje :). Dziękuje też za przesłane porady, z chęcią pokombinuję z nowymi przyprawami. <br /><br />Jeśli chodzi o przechowywanie, u mnie najczęściej szybko znika, ale najdłużej stał do 6-7 dni.<br /><br />Pozdrawiam ;)Martyna - autorka blogahttp://www.smakiempisany.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-4615563888999035082016-03-04T21:26:07.147+01:002016-03-04T21:26:07.147+01:00Robiłam już go na różne sposoby i zawsze wychodzi ...Robiłam już go na różne sposoby i zawsze wychodzi bardzo dobrze i znacznie lepszy niż dowolny jaki wcześniej kupowałam w sklepie. Ten z tego przepisu też jest super, sprawdzone i mogę go polecić. Od siebie oddam jeszcze takie pomysły <a href="http://www.open-youweb.com/jak-zrobic-domowy-smalec/" rel="nofollow">http://www.open-youweb.com/jak-zrobic-domowy-smalec/</a> mogą też się przydać do doprawiania. A może ktoś mi odpowie jak długo można go przechowywać w lodówce?Kingowskanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-91000276431518081982015-05-15T15:37:08.616+02:002015-05-15T15:37:08.616+02:00Bardzo sie cieszę, ze smakowało. :) pozdrawiam Bardzo sie cieszę, ze smakowało. :) pozdrawiam Martyna - Autorka blogahttp://www.smakiem.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-38682880888244505012015-05-15T12:49:23.929+02:002015-05-15T12:49:23.929+02:00Majeranku nie dałam, bo nie miałam więc przyprawia...Majeranku nie dałam, bo nie miałam więc przyprawiałam na koniec tylko solą i pieprzem, ale wyszło cudownie pyszne :-) Zachwycona jestem po prostu :-))))))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-86472682081847424292015-02-27T08:55:33.745+01:002015-02-27T08:55:33.745+01:00Najlepsze w smalcu z fasoli jest to, że nie ma prz...Najlepsze w smalcu z fasoli jest to, że nie ma przykrego zapachu jaki towarzyszy nam przy robieniu tego prawdziwego. :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03469717462745509832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-21298762245237006672015-01-07T12:05:41.494+01:002015-01-07T12:05:41.494+01:00Zrobiłam:)jest bardzo smaczny,tylko ja troszkę za ...Zrobiłam:)jest bardzo smaczny,tylko ja troszkę za słabo podsmażyłam cebulę i za mało doprawiłam,ale smakowo fajny i wygląda zupełnie jak ten ze słoninki:)Aguś kulinarniehttps://www.blogger.com/profile/11942445545947689133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-24316668936808026932015-01-05T16:22:40.862+01:002015-01-05T16:22:40.862+01:00Witam. Osobiście nie robiłam z puszkowanej fasoli,...Witam. Osobiście nie robiłam z puszkowanej fasoli, ale znajome blogerki owszem i tez im ta pasta smakuje. Ja niestety nie wypowiem się w kwestii smaku. W przypadku fasoli z puszki nie trzeba jej moczyć ani gotować. Pozdrawiam. Martyna - autorka blogahttp://smakiempisany.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2849897206895353056.post-43918704565664445442015-01-05T15:48:15.078+01:002015-01-05T15:48:15.078+01:00niestety smalcu nie lubię, więc skoro ta pasta z f...niestety smalcu nie lubię, więc skoro ta pasta z fasoli go przypomina to nie wiem czy i ona by mi posmakowała, ale pomysł fajny dla kogoś, kto go lubi :)Anullahttps://www.blogger.com/profile/04428505430875079559noreply@blogger.com