Jeśli są Państwo zainteresowani współpracą lub mają Państwo do mnie wszelkiego rodzaju zapytania, proszę o kontakt poprzez adres mailowy: 

Formy współpracy jakich chętnie się podejmę:
   - posty sponsorowane (np. testowanie produktów spożywczych i sprzętu kuchennego, recenzje książek kulinarnych)
   - patronat bloga
   - konkursy dla czytelników
   - wyjazdy sponsorowane z relacją na blogu
   - prowadzenie lub uczestnictwo w warsztatach kulinarnych, bądź innych imprezach o tematyce kulinarnej

Jestem otwarta na propozycje. Odpowiadam na każdą wiadomość.

Dotychczas brałam udział w warsztatach:
   -  Ślimaki w szparagach organizowane przez SlowFood Youth Wrocław (relacja),
   -  Piknik kulinarny BlogerChef(relacja 2013), (relacja 2014)
   -  Owocowe szaleństwo w wytrawnej odsłonie z firmą Eterno  (relacja),
   -  Warsztaty fotografii kulinarnej (relacja),
   -  Dni Australii z marką Jacob's Creek (relacja 2015), (relacja 2016)
   -  Warsztaty z Andrzejem Polanem oraz marką Bakalland (relacja),
   -  Warsztaty piwne z Jurkiem Sobieniakiem oraz marką Książęce (relacja),
   -  Weekend ze smakiem organizowany przez Cooklet (relacja).
   -  Warsztaty koktajlowe z Russell Hobbs (relacja)
   -  Kuchnia pełna namiętności z marką Paclan (relacja)

Miałam także przyjemność uczestniczyć w cyklu "Kino od kuchni"
, który organizowany był przez Multikino (relacja). Wspierałam także wspaniałą inicjatywę O kuchni z ludźmi dla ludzi, którą prowadzą wrocławscy kucharze.

Wzięłam udział w drugiej edycji konkursu dla blogerów kulinarnych BlogerChef i udało mi się zakwalifikować do finału (relacja z półfinału, relacja z finału). 

Aktualnie działam w redakcji Magazynu Kocioł, tworzonego przez dolnośląskich blogerów kulinarnych, gdzie wraz z innymi pasjonatami kulinariów tworzę przepisy na sezonowe dania oraz dbam o promocję i tradycję regionu. 

Od portalu Uroda i Zdrowie otrzymałam certyfikat „Rzetelna blogerka" i na jego łamach udzieliłam także wywiadu (kliknij, aby przejść).
W ramach prowadzonej działalności blogowej chętnie testuję produkty kulinarne, a potem zamieszczam recenzje lub przepisy z ich udziałem w tym dziale (kliknij, aby przejść).

Przygotowywałam także przepisy specjalnie na zlecenie:
   - przepisy wielkanocne, które ukazały się na łamach Gazety Lubuskiej (kliknij, aby przejść)
   - przepis na kawę dla firmy Jacobs, który został opublikowany na portalu przepisynakawe.com

Poza tym współpracuję lub współpracowałam z:
     -  Lidl
     -  Skworcu
     -  Bielmar
     -  Royal-Brand
     -  Celebro
     -  Premium Rosa
     -  Bakero
     -  Owoce z dżungli
     -  Zielona bazylia
     -  Olejeswiata.eu